divendres, de maig 28

Guies de viatge en català


Si us agrada viatjar podeu trobar de nou i després de deu anys sense cap nova publicació o renovació les guis de viatge de l'Editorial Cossetània dins de la sèrie Essencial. Aquestes guies són traduccions al català de les guies d'AA Publishing, una prestigiosa editorial vinculada a The Automobile Association, l'equivalent al RACC del Regne Unit. El preu és de 12,50 euros i tenen una extensió d'unes 200 pàgines.


Els primers quatre volums de la col·lecció publicats estan dedicats a les ciutats de Londres, París, Roma i Nova York. Les guies estan estructurades en cinc apartats: Presentació del caràcter de la ciutat i la descripció dels seus habitants; la planificació i preparació correcta del viatge; “Què hem de veure?” ens presenta els 10 llocs bàsics que s'han de visitar; “Què fem” ens indica una llista de restaurants, hotels i activitats; i l'apartat final “Explorem”, amb propostes d'excursions o d'altres visites a ciutats o llocs interessants de la rodalia.

Les guies compten també amb plànols d'alta qualitat de la ciutat i inclouen les adreces web dels llocs d'interès que fa possible al viatger de preparar, planificar i documentar la visita abans del viatge.

Font: directe.cat